Scoor een geweldige deal tijdens de Blueprint® skibrillen uitverkoop

Skibrillen zijn een belangrijk onderdeel van je wintersport uitrusting. Ze zien er niet alleen goed uit, maar ze kunnen ook je zicht beschermen. Skibrillen voorkomen zonnevlekken, bevriezing en verminderen de schadelijke UVA/B/C straling. Door deze straling weg te houden bij je ogen voorkom je vroegtijdige veroudering van de huid en andere potentieel gevaarlijke problemen die voortkomen uit overmatige blootstelling aan de zon. Of je een groentje bent of al lang op de piste staat, check onze uitverkoop om een goede skibril te bemachtigen voor een geweldige prijs.

 

Blueprint® heeft een betaalbare collectie skibrillen die bij elke look passen met een verscheidenheid aan lens kleuren. Deze kleuren lopen van geel tot pikzwart en alles wat daar tussen in zit. Elke kleur lens heeft verschillende eigenschappen en voordelen, welke gebaseerd zijn op the hoeveelheid licht die de lens doorlaat.

 

Grijze en zwarte lenzen zijn perfect voor het blokkeren van zonlicht en zorgen voor een standard contrast. Spiegeling zorgt voor een superieure bescherming tegen schittering. Donkerbruin en bruin bieden een vergelijkbaar level van bescherming tegen schittering maar laten net iets meer licht door wat zorgt voor een iets beter contrast. De afweging tussen de opties zit hem in het verschil waarmee je de kleuren ziet.

 

Gele lenzen zijn een geweldige optie voor standaard weer, of wanneer je niet zeker weet of het zonnig of bewolkt wordt. Deze kleur zorgt voor meer diepte perceptie waardoor kuilen en heuvels in de sneeuw beter zichtbaar zijn. Oranje lenzen bieden ook een goede diepte perceptie en bescherming tegen zonlicht.

 

Groene en blauwe lenzen zijn zeer populair op het moment; en ze bieden ook een sterk contrast op heldere zonnige dagen. Groene glazen bieden goede diepte perceptie en een goede verbetering van zicht. Beide opties zijn ook beschikbaar met spiegelende lenzen.

 

“Rose”, Roze of rode lenzen helpen met het contrast ten op zichtte van de sneeuw op een bewolkte dag of nachtelijke trips. Ze bieden gelimiteerde bescherming tegen schittering dus kijk uit met deze lens op zeer zonnige dagen.

 

Lens coatings

Een hydrofobe coating op de lens zorgt er voor dat water en vuil worden afgestoten, wat handig is omdat tijdens het schoonmaken deze viezigheid de lens kan beschadigen. Een extra anti-reflective coating helpt het verbeteren van de algemene visuele scherpte, terwijl optionele spiegeling, of "Chrome" afwerking, extra zonlicht blokt en je beschermt tegen zonneblindheid.

 

Klantenservice biedt een toegevoegde waarde aan je aankoop

Onze 5-sterren klanten service werkt samen met jou aan een oplossing mocht je problemen ondervinden met je bestelling. Blueprint® bied 2 jaar garantie.

 

Zorgen voor je nieuwe skibril

Skibrillen zijn zeer gevoelig voor gebruiksbeschadigingen, gebroken lenzen en krassen. Als je deze simpele tips opvolgt weet je zeker dat je jaren plezier hebt van je nieuwe skibril: bewaar je skibril in een beschermende hoes zodat ze niet krassen in je tas, zet ze niet boven op je helm ook niet voor even, en wat je ook doet – maak ze nooit schoon met een handdoek! Het gebruik van een grove handdoek zorgt er voor dat elk stukje viezigheid meteen in het oppervlakte wordt gedrukt want gegarandeerd krassen op levert op je mooie spiegelende lens.

 

Blueprint® skibrillen bieden veel extraatjes die normaal alleen aanwezig zijn bij de dure skibrillen: Optionele spiegelende lenzen, grote verscheidenheid aan lens kleuren en een hydrofobe coating en anti-reflective (A/R) die standaard wordt aangebracht. Als je daar de goede klantenservice en de 2 jaar garantie bij optelt is de skibrillen uitverkoop van Blueprint® nog aantrekkelijker.