Koop de perfecte ski bril voor je volgende trip

De straling van de zon en het licht op de piste wijken af van normale condities en dit kan ongemak opleveren. Tenzij je een goede skibril hebt die past bij de condities op de berg. De dunne lucht filtert minder UV straling en kan de reflectie veel intenser maken wat er weer voor zorgt dat je wazig gaat zien en waterige ogen krijgt – tenzij je de juiste bescherming gebruikt. Wanneer je snel beweegt is de kans groter dat er dingen in je ogen vliegen – takjes, kleine steentjes of harde stukken ijs. Bescherm daarom je ogen en houd je zicht vrij met een skibril van Blueprint® met verwisselbare magnetische lenzen.

 

Koop vroeg, betaal minder

Als je een weekend (of nog beter een week, of twee) naar de sneeuw gaat is het handig om voorruit te denk en je skibril te kopen voordat je naar de sneeuw gaat. Dit geeft je wat tijd om de verschillende opties te bekijken, ze te passen, en zelfs het weerbericht alvast te checken om te weten welke lens het best zou zijn. Het doen van wat huiswerk voordat je gaat kan je veel tijd en geld schelen, en zorgt er voor dat je een goede skibril hebt in plaats van een snel gekocht, oncomfortabel exemplaar waar je nauwelijks wat mee ziet.

 

Het kiezen van de juiste tint

Wanneer je een skibril koopt kan de kleur van de lens een groot verschil maken wat betreft contrast, vermoeide ogen en de perceptie van kleur en diepte. Daarnaast zorgt het voor de juiste VLT (Hoeveel licht die de bril door laat) waardes zodat dit altijd is aangepast aan de juiste condities. Hoe lager de VLT waarde, hoe minder licht er door komt; Een lage VLT waarde is daarom ideaal voor zonnige dagen en is een hoger VLT, zoals 65, ideaal voor de dagen dat er meer bewolking is. Lens kleuren zoals amber en geel, lekker de nadruk op schaduw, zodat hobbels beter zichtbaar zijn, terwijl groene lenzen zorgen voor een beter kleur contrast.

 

UV bescherming

UV bescherming is zeer belangrijk, zeker omdat de zon in de bergen feller schijnt en de reflectie door de sneeuw grote schade toe kan brengen aan je ogen – en zelfs kan zorgen voor verbranding, en andere aandoeningen aan je ogen. UV licht kan ook de delicate huid rond je ogen beschadigen wat zorgt voor vroegtijdige veroudering van de huid en rimpels.

 

Anti-kras coating

Als je veel tijd doorbrengt tussen de bomen of op ruig terrein, is een anti-kras laag heel belangrijk om je lenzen te beschermen. Een goede anti-kras coating zit standaard op alle Blueprint® skibrillen, zodat je weet dat de investering in de bescherming van je ogen zelf ook goed beschermt is als je op de piste staat.

 

A/R Anti-Reflective coating

Alle Blueprint® BSG2 skibrillen zijn standaard uitgerust met zogenaamde anti-reflective coatings aan de binnenzijde van de lenzen. Deze coating zorgt ervoor dat vervelende reflecties van je ogen en je gezicht minder zichtbaar zijn, en zorgt dus eigenlijk ervoor dat je zicht geoptimaliseerd wordt ongeacht de condities.

 

Klantenservice en Garantie

Alle Blueprint® skibrillen komen met een garantie van 2 jaar, wat betekend dat je het product krijgt wat je verdiend zonder je zorgen hoeven te maken over productie fouten. Onze klantenservice is uitstekend (8,8 / 10 op KiyOh!); als je problemen ondervindt, neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice en dan zorgen we er voor dat het probleem naar tevredenheid wordt opgelost.

 

Skibrillen zijn veel meer dan een accessoire. Als je een skibril koopt, doe je een investering in het beschermen van je ogen. Daarnaast zorg je er voor dat je zicht zo helder mogelijk is zodat je obstakels makkelijk kunt ontwijken en optimaal kunt genieten van je tijd op de piste!