Blueprint Goes Norway

Blueprint Goes Norway

Het is inmiddels officieel zomer, maar zoals we in Nederland gewend zijn, hebben we alleen maar regen en bagger weer gehad. Dus wat doe je dan? Je vertrekt met het Blueprint team en de nieuwe collectie zonnebrillen naar het ruige Noorwegen! Daar hebben we ons in het pitoreske Tau gestationneerd en voorbereidt op een vroege ochtend trip. Om de zonsopgang te zien, moesten we al om 02:00 uit de veren om vervolgens een pittige hike van 2 uur in te zetten. Gelukkig werd ons team versterkt door een tweetal locals met Nederlandse roots die meegingen als tourguides. Zoals de foto hierboven laat zien was het zeker de moeite waard, dit uitzichtpunt heet Preikestolen!

Om bij Preikestolen te komen klim je in totaal 605 meter omhoog, wat een klim was dit.... Ondanks dat het verassend fris was boven (we waanden ons even terug in Nederland) maakte de zon in combinatie met het uitzicht, alles goed.

De volgende dag vertrokken we richting Oslo. In Oslo werden we welkom geheten door een aangename 23 graden en zon! We hebben deze kans aangegrepen om die middag onze Blueprint sunglasses uitgebreid te testen op terrasjes en in het park.

 

Terugkijkend op een mooie, avontuurlijke en toffe trip knallen we de zomer in, we gaan binnenkort namelijk het Ibiza van Nederland onveilig maken! Maar daarover binnenkort meer.

 

Cheers!