Blueprint BSG2 Kickstarter Campagne

Kickstarter campagne: BSG2

Na maanden van ontwikkeling, voorbereiding, testen van samples en nog veel meer ging onze Kickstarter campagne op 26 oktober om 15:53 online. Van tevoren wisten we niet precies wat we konden verwachten en doken vol overgave het avontuur in.

 

Nu: heel wat bloed, zweet, tranen en (eerste) grijze haren later zijn we blij dat het hele circus voorbij is. De afgelopen maanden waren als een soort achtbaan, maar het was wel een ritje wat we voor geen goud hadden willen missen.

 

Hieronder een paar weetjes/feitjes die we toch met jullie willen delen:

 

  • We hebben uiteindelijk € 129.327,- opgehaald. Dit is meer dan 8x zoveel als het vastgestelde bedrag;
  • We waren de meest succesvolle lopende Nederlandse campagne en staan op plek 7 van meest succesvolle Nederlandse campagnes ooit;
  • We zijn door mega veel binnen- en buitenlandse media opgepakt. Kranten, blogs, vlogs, magazines en zelfs door Amerikaanse televisie meegenomen in een item;
  • We zijn benaderd door een agent uit Jamaica die de brillen graag op de lokale markt wilde verkopen. Dat er 86 jaar geen sneeuw meer is gevallen en dat de gemiddelde Jamaicaan niet van wintersport afweet, maakte niet zoveel uit: Jamaicanen houden namelijk van felle spiegel kleuren en van GROOT. 

 

 Many thanks


Via deze weg willen we alle mensen die ons afgelopen tijd gevolgd, geinspireerd en gesteund hebben nogmaals bedanken. Zonder jullie was het nooit zo’n groot succes geworden!

 

Cheers!

Blueprint