Hoogwaardige zonnebrillen voor mannen

Als mannen zich klaar maken voor extreme sporten, hebben ze geen tijd om zich zorgen te maken over hun zonnebril. Ze hebben een zonnebril nodig waar ze op kunnen vertrouwen – een bril die werkt onder verschillende condities, stevig en betrouwbaar is en er altijd goed uit ziet. Blueprint® zonnebrillen voor mannen beschermen je ogen en de omliggende huid tegen ongezonde blootstelling aan felle zon waarvan is aangetoond dat het onder andere kan zorgen voor vroegtijdige huid veroudering en kanker. 

Hoogwaardige zonnebrillen moeten tegen een stootje kunnen en niet te zwaar zijn. De  zonnebril die je kiest moet goed genoeg passen om te voorkomen dat hij afglijd, als je gaat zweten tijdens het sporten. Skibrillen zijn ook beschikbaar om je ogen volledig te beschermen tegen vliegende objecten en verwondingen als je van de pist af komt.

 

Perfect voor buiten

(Professionele) sporters zijn altijd op zoek naar een stapje voor op de concurrentie en soms kan dit zo simpel zijn als een schaduw zien in de sneeuw of meer definitie in een golf. Het kiezen van de juiste zonnebril voor je sport kan overweldigend zijn, maar er zijn redenen om met een specifieke model te gaan gebaseerd op je behoeftes. Er is een grote variëteit aan lens stijlen, kleuren, spiegelend of niet, en frame stijlen en kleuren om uit te kiezen wanneer je op zoek bent naar de perfecte zonnebril.

 

 

Hoogwaardige lens kleuren

Blueprint® biedt een grote verscheidenheid aan lens kleuren, waarvan sommige spiegelend. Wanneer extreme sporters op zoek zijn naar prestatie, denken ze vaak aan de omgeving waarin ze moeten competeren – of het nou een mooie zonnige dag in de sneeuw is of een bewolkte dag op het water – verschillende soorten lenzen bieden verschillende optische en visuele verbeteringen die je een voorsprong geven op de concurrentie. 

 

Wintersporten

Amber kleurige lenzen zijn de beste keuze voor wintersport, het beetje roze of rood in de lens zorgt ervoor dat schaduwen in de sneeuw net wat donkerder worden, wat zorgt voor het contrast dat je nodig hebt om objecten in de sneeuw te ontwijken. Het gele en oranje kleuren spectrum bieden ook een excellente diepte perceptie en maken je zicht helderder.

 

Watersporten

Zoals geel of amber het best zijn voor zonlicht dat reflecteert op de sneeuw, zijn donkerdere kleuren zoals bruin, grijs en groen perfect voor andere buiten activiteiten zoals watersporten. Deze lenzen zijn gemaakt met het doel om glinstering en vermoeide ogen te verminderen. Groen is over het algemeen een  alleskunner, hij zorgt voor een goede kleuren perceptie en matigt de schittering terwijl hij ook schaduwen helderder maakt. Blauwe of paarse lenzen zijn heel hip, en zijn effectief in het verminderen van de schittering terwijl ze ook de contouren van objecten versterken. Blauw neigt er ook naar om kleuren te versterken, iets wat handig op zonnige dagen waar kleuren de neiging hebben om te verbleken.

 

Alledaags gebruik

Bruin en amber kleurige lenzen zijn goed voor schaduwen en alledaags gebruik en normale condities. Deze lens versterkt contrast, alleen niet zo sterk als gele lenzen en het kleur verschil is wat bescheidener dan bij andere lens kleuren. Grijze en zwarte lenzen zijn ook geschikt voor alledaags gebruik, ze verminderen vermoeidheid van de ogen en schittering en bieden een realistischere kleur perceptie dan bruine of amber kleurige lenzen.

 

 

Blueprint® biedt een grote verscheidenheid aan keuzes, die allemaal gepaard gaan met 2 jaar garantie verzorgd door onze uitstekende klantenservice. Alle Blueprint® frames zijn gemaakt van thermaal geïnjecteerde polycarbonaat wat er voor zorgt dat alle frames super licht en duurzaam zijn.