Summer travels

SUMMER GOALS

De zomer staat voor de deur, dat betekend veel zon en heerlijke zomerse avonden op het strand of op je eigen dakterras in Nederland.
Vanaf je dakterras heb je geweldige uitzichten, en ook op het strand kan je uren lang genieten van de mooiste kleuren aan de horizon.
Maar wat zijn nu de plekjes met het mooiste uitzicht ?
Uitzicht waarvan je iedere dag weer verbaasd bent en direct een vakantiegevoel krijgt? Daarom hier: een top-5 van hotels met adembenemend uitzicht. P.s. heb jij nog niet je zomer vakantie geboekt of ben je nog steeds in twijfel. Laat het je vriendin eens naar kijken, want voor beide partijen zijn deze hotels geweldig. 

1. Manta Resort, Zanzibar
In het Floating Resort op Zanzibar slaap je tussen de vissen en spring je na het wakker worden zo de zee in. Het enige wat je nodig hebt is een bikini en een fles zonnebrand met een hoge factor. Op de kamer liggen flippers, een snorkelset en handdoeken. Aan het hotel drijft een kajak. Het drijvende hotel ligt zo’n 250 meter buiten de kust van Zanzibar. Diner en ontbijt worden op afgesproken tijden gebracht. Zie Link.

 

2. Singita Lebombo Lodge, Zuid-Afrika
Slapen in de natuur doe je het beste in het Kruger National Park. Wel is het een aanrader om een privé villa te huren, want hier krijg je gegarandeerd een uitzicht waar je U tegen zegt. Zie Link.


3. Äscher Cliff Hotel, Zwitserland 
Gebouwd tegen een hoge, stijle bergklif vind je het Äscher Cliff Hotel in Zwitserland. Ruige bergtoppen, steile kliffen en de panoramische bergwereld. Met een uitdagende wandeling is het hotel te bereiken. Je kunt ervoor kiezen om met de kabelbaan omhoog te gaan, maar vanaf daar moet je evengoed nog zo’n 15 minuten lopen. Als je eenmaal bent aangekomen, kun je genieten van het uitzicht en van een heerlijke Zwitserse maaltijd. Het hotel is alleen in de zomermaanden geopend (tot november), ’s winters is het gesloten. Zie Link.


4. Hotel Wythe, New York 
Geen zin in al dat natuurgeweld en wilde dieren voor je deur? Dan kun je het best naar de mooiste stalen jungle van allemaal: New York. Je vindt hier een mooi overzicht van toffe Airbnb’s in The Big Apple, maar als je liever gebruik wil maken van het mooiste dakterras van de stad, moet je een kamer boeken bij Hotel Wythe. Wat een uitzicht! 😍 Zie Link.

 

5. Sandals South Coast, Jamaica 
De Malediven van de Carribean maar dan nieuwer en met een even mooie sunset. 
Dit eiland gelegen in een hart vorm in Jamaica zijn de nieuwste bungalows gebouwd in de Carribean Sea. Je eigen bungalow met glasvloer en grote hangmat boven het water zijn niet het enigste wat jij daar kan gaan doen. Overdag zijn er SUP-boards en Catamarans beschikbaar en om je dag af te sluiten kan je de zonsondergang bekijken bij een poolbar. Zie Link.