Poedermekka

POEDERMEKKA.

CMH, oftewel Canada Mountain Holidays brengt je naar de meest onbereikbare plekken, laat je de meest adembenemende vergezichten zien met de diepste en lichtste poeder. CMH pionier op het gebied van heliskiën en al een halve eeuw bekend als grootste helioperator ter wereld. Ze hadden de eerste keus om het coolste terrein uit te zoeken en 11 heliskigebieden vast te leggen in Canada. Heliskiers uit de hele wereld komen naar dit poedermekka!

 

Kort geleden kwamen wij in contact met freeskiër Paul de Groot en partner bij CMH. Hij vertelde ons met een veel enthousiasme over zijn eerste ervaring met CMH: ”Na seizoenen lang zoeken naar de beste poeder in Europa trof ik in Canada zowaar een walhalla aan. Vanaf het eerste moment gingen al mijn vooroordelen over boord besefte ik dat dit een onevenaarbare manier van wintersport is. Al snel werd me duidelijk dat CMH door haar grote diversiteit aan terrein en lodges voor iedere skier/boarder van ieder niveau een passend programma heeft. Ik heb me in een korte tijd helemaal toegewijd aan Canadian Mountain Holidays, en hoe meer ik er over te weten kom hoe enthousiaster ik wordt”.

 

Wij dachten dat wij een toffe baan hadden, maar wat deze gast doet is toffer dan tof! Elke keer als we op kantoor de Blueprint snow goggle foto’s binnenkrijgen van CMH is een kippenvel momentje! Het is zeker eentje die je op je bucketlist wil zetten!