Ibiza Campaign 2014

Zojuist hebben we met de Blueprint crew een bezoekje gebracht aan het mooie Ibiza. Ook dit keer samen met Showpony en fotograaf Joost Konings om weer een killer campagne neer te zetten. Nadat we in april 2013 een enorme kickstart hebben gemaakt en het opeens allemaal wel heel erg snel ging, leek het ons tijd om de zonnebrillen collectie uit te breiden! Vanwege onze connecties op het eiland en de veelzijdigheid dat Ibiza boedt, was de keuze snel gemaakt. Ibiza (again)!

 

Als start-up heb je vaak beperkte financiele middelen en ben je genoodzaakt om creatief te zijn. Dit resulteerde erin dat Maarten en Floris (oprichters van Blueprint) deze week meer fungeerden als “runners” dan als strategische pioneers van het merk.

 

Van zonnebrillen poetsen tot het assisteren van de fotograaf bij de belichting, je kunt het zo gek niet bedenken. Shoots zorgen voor veel stress, maar er gebeurd een hoop en het blijft super tof om samen met een team iets moois op te bouwen. Misschien een leuk detail: De mannelijke modellen zijn naast model ook nog een piloot. Niet gek als model zijnde om een bijbaantje als piloot te hebben ;-).

 

 

Voor de organisatie van een shoot als deze is de hulp van een bureau als Showpony essentieel. Ze hebben bergen ervaring met het juist in beeld brengen van de zonnebrillen (zeker met onze spiegelglazen essentieel!) en weten er ook nog het juiste sfeertje aan mee te geven. Een goed gevoel voor stylen en visagie ontbreekt ze ook niet. Dit allemaal maakte het deze week heerlijk werken en met het gewenste resultaat.


Want al zeggen we het zelf: We zijn best wel een beetje trots op deze shoot!