Collection shoot at Stubai Gletscher

Een paar weken geleden is team Blueprint afgereisd naar de Stubai Gletscher, gelegen in Oostenrijk, zo'n 10 uur rijden vanaf Amsterdam.
Goed, 2 auto's gevuld met skies/snowboards/zonnebrillen en natuurlijk de nieuwe collectie BSG3 snow goggle, moest de shoot gebeuren binnen 3 dagen. 
Het team, bestaande uit onze modellen en tevens goede vrienden, Peter-Jan, Steijn, Giulia en Kelly en de fotograaf Jan-Willem, lees; Jan-Fillem. Welke allen grote wintersport fanaten zijn en niet weg te rammen zijn uit het freestyle park, dus dat was nog een uitdaging...  
Maar al met al, hadden we het weer mee en was iedereen zo gemotiveerd dat ze zo nu en dan even mochten spelen in het freestyle park.  

 V.L.N.R. Hanna (HQ Blueprint), Peter-Jan, Giulia, Kelly, Steijn, Maarten (HQ Blueprint) & Jan-Fillem.


Dit jaar kozen we voor de Stubai Gletscher omdat onze partners SnowRepublic & Gear Republics daar ook aanwezig waren om te bloggen en materiaal te reviewen voor het aankomende seizoen.
Maar, zeker kunnen we iedereen dit gebied aanraden, ondanks dat we er maar 3 dagen waren, biedt Stubai je ontzettend veel.
Het heeft freeride mogelijkheden, een freestyle park, wat ook wel de Stubai Zoo genoemd wordt en kan je terwijl je biertje nuttigt, ongelofelijk genieten van de aller mooiste uitzichten van de Alpen. 

 

 


Wil jij weten hoe het er aan toe ging behind the scenes? Bekijk dan de volgende afbeeldingen en zie ook hoe onze rijders, wel eens poeder happen..

 

      

  

 

 Wil je meer informatie over het gebied, Stubai, neem dan een kijkje op: www.stubai
 gletscher.com