Blueprint Wintertour Comes to an End

Val Thorampage 2015


Op vrijdag 27 maart begon een kleine selectie van de bende van ellende aan het winteravontuur van 2015: Val Thorens! De busreis verliep gesmeerd, mede mogelijk gemaakt door de nodige alcoholische versnaperingen hier en daar. Zaterdag voegde iedereen die per heilige koe de Franse Alpen had beklommen zich bij de groep. 

Uiteindelijk bestond het Blueprint-collectief uit 53 gretige boarders, skiërs, rode- en jodelaars: kon alleen maar goed gaan! Om een beetje aan de kou te wennen stond er als welkom een setje met flaconnetjes Jägermeister en Vliegend Hert klaar op elk van de kamertjes. Natuurlijk was iedereen ondertussen ook voorzien van een kek groen Blueprint truitje en de meest opvallende Noosa ever made; de Orange Acid. Time to shine!

Vervolgens is de hele wintersport als een soort waas voorbij gegaan. Strepen, Mexxen, Génépi, verse PowPow, 360 bar, Le Monde, Snowcafé en Malaysia waren zo ongeveer de kernwoorden van de week. We hebben tijdens de verkoop mogen genieten van de energieke beats van Doorgedraaid festival bij de 360 bar. De 360 was de thuisbasis van onze Blueprint stand: garantie voor elke dag een topfeestje. De laatste restanten goggles zijn helemaal op, en er zijn flink wat Blueprintjes op de neuzen van menig wintersporter terecht gekomen.

Graag willen wij alles en iedereen bedanken die deze topweek mede mogelijk heeft gemaakt: Erik (Pannekoek) voor zijn bescheiden speakertje, de liefste appartement-security ooit (*kuch), de dobbelstenen, 360 bar, iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen met zonnebrillen vervoeren van en naar NL, Maurice van de raclette, Piet de buschauf, de olijke dame van de rodelverhuur, Phocabby voor de photobooth (foto’s komen op Facebook!), Hesdey Koninguitsmijter, de (ex)stagiaires, Maarten & Zwollie, en als laatste maar niet minder gemeend: iedereen die mee was. Toppers, bedankt!


Tot slot: Wij draaien ondertussen op volle toeren voor dit voorjaar en aankomende zomer. Zoveel toffe dingen in het vooruitzicht: hou ons in de gaten!


Liefs,